kolmapäev, 20. oktoober 2010

WWW.COUTURE.EE PEATOIMETAJAKS SAI MERILY LEIS

Merily LeisOnline moe ajakiri www.couture.ee uus peatoimetaja on alates 1. novembrist tunnustatud moeblogja - Merily Leis. Seni saab Merilyga tutvuda eksklusiivselt Couture.ee blogis, kus uus peatoimetaja viib lugejad kaasa 18.-26. oktoobrini New Yorki - Teen Vogue Fashion University raames. 


Couture.ee on kasvav kvaliteet online moe ajakiri, mis läbis hiljuti rekonstrueerimise. "Me pole avaldanud veel kõike rubriike, parimad osad tulevad välja alates 1. novembrist, millega seoses vajasime parimat peatoimetajat," räägib Couture.ee tegevjuht Viktoria Naumenko. Peatoimetaja otsingud algasid oktoobri algusest: "Otsustasime teha valiku moeblogijate seas, tagades nii parima vastavuse seatud kriteeriumitele."

"Me otsisime peatoimetaja kohale inimest, kes on noor, stiilne, ambitsioonikas ning kes elab moes, tunneb seda, januneb selle järgi ja loomulikult oskab ka end väljendada", räägib valikust tegevjuht Viktoria Naumenko: "Me uurisime ja jälgisime mitmeid moeblogijaid. Merily vastas meie kriteeriumitele, mille otsustas lõplikult meie kohtumine temaga."

Merily Leis on alates 2008. aastast pidanud moeblogi http://sequinmagazine.blogspot.com, kus teda on märganud ja tunnustanud nii välismaa tegijad Teen Vogue, Lookbook.nu, Facehunter, Wardrobe kui ka Eesti ajakirjandus Mood, Eesti Ekspress, Femme ja paljud teised.

Merily portfoolio leiad http://www.couture.ee/blog/merilyleis-couture-peat oimetaja.html ning eksklusiivset materjali New Yorkist viibimisest Teen Vogue Magazine Univesity raames http://www.couture.ee/blog/9-paeva-Merilyga.html (aktiivne alates 19.oktoobrist), kus igapäev üheksa päeva jooksul ilmub otse Merily'lt sissekandeid nii moest kui tema elust suurlinnast.

pressiteade

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar