neljapäev, 4. november 2010

Lanvin Sinu garderoobi!

Magusaim uudis Lanvin’i fännidele! Üsna varsti saate südamerahus mõelda, et ka teie kapis võiks rippuda üks luksuslik, kuid mõistliku hinnaga Lanvin’i riideese.
Kuidas nii? Nimelt on Lanvin järgmine bränd, mis H&M’iga koostöös kollektsiooni disainib ning esemed novembri lõpus müüki paiskab.
Tallinnale lähim H&M asub Helsingis, niisiis peaksid suurimad Lanvin’i-kummardajad oma poodlemisreisi broneerima 23. novembrile, mil kollektsioon poodidesse saabub. Seda, mis müüki tuleb, saavad uudishimulikud uurida juba 2. novembril, sest siis avalikustatakse kollektsioon H&M’i kodulehel! Samal kuupäeval avaldatakse selle koostööga seoses ka lühifilm, mida huvilised kodulehelt vaadata saavad.
Lanvini moemaja peadisainer Alber Elbaz väitis kunagi kardinaalselt, et tema massiturule kollektsiooni ei tee, kuid muutis oma meelt, kui asi puudutas koostööd H&M’iga. Selle asemel, et Lanvin massibrändiks muuta, muudavad nad hoopis H&M’i selle kollektsiooniga luksuslikuks.
Kirjeldades oma nägemust kauaoodatud kollektsioonist, kasutab Alber sõnu “modernne”, “prantsusepärane” ja “mänguline” ning jutustab, kuidas kollektsioon sisaldab Lanvin’ile iseloomulikke konkreetseid lõikeid ning suuri panustusi riiete vormi ja õmblustöösse.
Peadisainer Alber ühines Lanvin’i moemajaga aastal 2001 ja sellest saati on tema dikteerinud mitmeid moemaailmas laialt levinud trende nagu näiteks lipsude ja pärlite comeback ning lõpetamata riideääred ja metalsed kaunistused.  Tema imelise käekirja all peetakse silmas aga laitmatut kangaste kasutamist ja lõigete loomist.
Muide, enne Lanvini on H&M’ile kollektsioone disaininud ka sellised nimekad moeloojad nagu Sonia Rykiel, Karl Lagerfeld, Stella McCartney ja Matthew Williamson.
Seniks saate piiluda aga mõnda põnevat videot, mis kollekstioonile magusaid vihjeid annab!
Lanvin’i 2010 sügistalvine kollektsioon




Lanvin’i 2011 kevadsuvine kollekstioon .




Pildid: Fashionactive
Tekst: Liisa Ennuste

 Originaalne artikkel

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar